Klik hier voor Judo en klik hier voor Aikido

ASVD Budo

Welkom op de site van ASVD Budo.

Wil je er ook bijhoren, actief met sport bezig ziijn ? Wil je een topjudoka worden of gewoon lekker judoën. Of je wilt je verdiepen in Aikido. Door Aikido te beoefenen kan je een effectieve verdediging laten zien dat je de situatie meester bent om zo nog meer agressie te voorkomen. 

Onze club biedt hiervoor de mogelijkheden. Daarnaast staat bij ons altijd het welzijn van de Judoka en Aikidoka bovenaan, hoe divers deze ook is. We bieden voor alle leeftijden judo aan (vanaf ongeveer 4 jaar), dus ook de oudere judoka kan bij ons terecht in de seniorengroep. Je kan vanaf jonge leeftijd tot zeer hoge leeftijd Aikido te beoefenen. Aikido bieden wij vanaf 14 jaar Aikido aan.

Wil je met Judo of Aikido beginnen of weer opnieuw beginnen. ASVD Judo biedt hiervoor de mogelijkheid.

Vacatures

Geschreven door Johan Wenker.

Hallo allemaal,
Graag  jullie aandacht voor het volgende.
Binnen het bestuur van ASVD Budogaan twee vacatures ontstaan. En voor het goed laten draaien van onze vereniging zoeken we twee mensen die zich hiervoor willen gaan inzetten.

Ten eerste neemt onze penningmeester Mark Schutte dit jaar afscheid. Door persoonlijke omstandigheden legt hij deze taak neer. We vinden het jammer dat hij weggaat.
Mark,alvast heel erg bedankt  voor je inzet en inzicht de afgelopen tijd.

Ten tweede, na een aantal jaren voorzitter te zijn geweest van de vereniging wil MarkCuppes graag de voorzitters hamer overdragen. Het is tijd voor iets nieuws voor hem en voor de vereniging is het ook gezond als er wijzigingen na verloop van tijd plaatsvinden.
Ook jij heel erg bedankt voor je inzet en begeleiding in de afgelopen jaren Mark.

Wanneer u zich kandidaat zou willen stellen en of interesse/vragen heeft over deze vacatures kunt u reageren naar het volgende mailadres:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet,
het bestuur ASVD BUDO

Judo nieuws

ASVD Budo

Bestuur
Ledenadministratie
Contributie
Activiteitencommissie
Zaalbeheer
Redactie
Webwinkel

Aikido informatie

Lestijden
Trainers

 

Contact

secretaris@asvdbudo.nl
Dojo Lijzijde
Sporthal Lijzijde
Lijzijde 21
8251 CW Dronten

ASVD Budo Dronten weergeven op een overzichtskaart