Judo agenda

Geschreven door Wim de Lange.

Judo agenda ASVD Judo-seizoen 2016/ 2017

Sluiting Datum Niv. Toernooi Plaats Voor wie Kosten €


Hieronder staan de schoolvakanties (lagereschool)

Startdatum Einddatum Omschrijving


kleur Voor iedereen toegankelijk. Wedstrijdervaring niet vereist.
Enige wedstrijdervaring gewenst.
Voor judoka's met wedstrijdervaring.
Bij deze wedstrijden gaat geen coach mee.

Weet je nog een leuk toernooi vertel het aan ons via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In het schuin/rood gedrukte wedstrijden zijn bedoeld voor de wedstrijdjudoka (tevens JBN-lid) die meer wedstrijden willen draaien.
In principe gaan er geen trainers naar deze wedstrijden en worden er geen briefjes uitgedeeld. Inschrijven kan via de site zoals bij de andere wedstrijden.

Bij alle Nationale & districtkampioenschappen kun je Dan-punten laten registreren mits je de oranje kaart kan laten zien. Bij deze wedstrijden moet je naast je judopaspoort ook een bewijs van Nederlanderschap (paspoort, identiteitskaart) meenemen.

Inschrijven voor wedstrijden dient in alle gevallen te gebeuren door middel van het aanmeldingsformulier dat bereikbaar is in het topmenu wedstrijden

Voor wedstrijdtechnische zaken kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het inschrijfgeld voor wedstrijden moet je overmaken naar Bankrekening NL48RABO0348169051 ten name van ASVD Judo Dronten te Dronten. Onder vermelding van de wedstrijd. Op deze manier kan er geen inschrijfgeld meer zoek raken of vergeten worden.

NOG GEEN LID VAN JUDO BOND NEDERLAND ?

Mocht de judoka nog geen lid zijn van de Judo Bond Nederland (JBN) dan kunt u zich aanmelden op de site www.jbn.nl of rechtstreeks naar het inschrijfformulier het aansluitnummer van onze club is D2SH84S.

ASVD Budo

Bestuur
Ledenadministratie
Contributie
Activiteitencommissie
Zaalbeheer
Redactie
Webwinkel

Aikido informatie

Lestijden
Trainers

 

Contact

secretaris@asvdbudo.nl
Dojo Lijzijde
Sporthal Lijzijde
Lijzijde 21
8251 CW Dronten

ASVD Budo Dronten weergeven op een overzichtskaart