tel Info@asvdjudo.nl
empty
home   /   over_ons  /   vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersoon

Sinds 13 november 2020 is Lenie Heijboer – Hoogendoorn benoemd tot de nieuwe vertrouwenscontactpersoon van Judo Bond Nederland.
Op de site van JBN stelt zij zich voor.

Binnen Judo Bond Nederland (JBN) is het vertrouwelijk gesprek belegd bij een vertrouwens(contact)persoon. De vertrouwenscontactpersoon is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die te maken heeft met seksuele intimidatie of ander ongewenst gedrag en hier met iemand over wil praten.

De VCP is beschikbaar voor iedereen die opmerkingen of vragen heeft over seksuele intimidatie of die over een concreet incident een gesprek wil met de JBN. De VCP is er voor sporters, ouders van sporters, toeschouwers, kaderleden, vrijwilligers en bestuur. Vanuit de bevoegdheid vertrouwenswerk kan bij deze persoon, die opereert namens de bestuurder of directie van de bond, direct een melding gedaan worden.

Lenie Heijboer – Hoogendoorn is voor haar rol als vertrouwenscontactpersoon via onderstaande gegevens te benaderen: lenie.heijboer26@ziggo.nl Tel: 06-12577760 (ook bereikbaar via whatsapp, voicemailberichten worden afgeluisterd)